Hej min vän. I kväll har kitchen aiden, ugnen och diskmaskinen jobbat hårt. Jag har mest gått här och myst, plockat fram ingredienser, följt recept, mätt upp mjöl och druckit te
Som om det inte var nog så smällde jag till med en snabbvariant av pepparkakor också, så ni kan ju bara tänka er vilka väldofter som har spridits från vår lägenhet denna eftermiddag
OJ, de här smakar precis som seriösa brownies man köper styckvis i vackra delibutiker. -)kommer att vara en stående favorit på vårt fikabord och kommer troligen dyka upp i en massa olika varianter här på bloggen
Idag hittade jag ett väldigt bra kycklingrecept när jag googlade för inspiration innan middagen. Jag tycker balsamvinäger är fantastiskt gott till kyckling och nektariner är en av mina favoritfrukter, så jag blev genast sugen att prova det
Mina fikonträd har tydligen bestämt sig för att mogna i omgångar, tänk om de blev mogna samtidigt. Som det ser ut nu så kommer jag att få koka marmelad varje helg, men okej då det var inte så besvärligt
Dags för lite vegetarisk middag att ta plats på scenen, det är alldeles för länge sen sist. Visserligen har vi satt i oss en och annan vegetarisk middag sen vi sist bjöd er på ett recept, men det har mest varit repriser av tidigare måltider och det behöver vi ju inte reprisera här
Grädda i ca 25 minuterDags att gräddas Både jag och mannen tycker de här frallorna är riktigt goda och kan jämföras med vilka "vanliga" frallor som helst
I läsningsstatistiken såg jag att kycklingmage var ett ganska populärt sökord. Förr brukade ju man få mage, hjärta och lever i en liten påse när man köpte en kyckling men nu säljs ju magar i paket för sig
Laga mat har länge varit terapi för mig. Inte för att jag behöver tröstätare utanför att jag tömmer huvudet på allt annat och bara fokuserar på matlagningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.