Blanda med smör, ost, vin, salt och peppar. Vildsvinsytterfilémed bönwok och mos på ugnsrostad potatis 1. Pensla köttet runt om med 1/3 av glazen. vildsvinsytterfilé, bit (600 g). 4 person(er) Ingredienser 1 vildsvinsytterfilé, bit (600 g) 1 msk smör Tamarindglaze
Vi tittade på olika sidor som kom med förslag på ca. Därför dubblerade vi den rekommenderade mängden och stod kvar med en köttskiva när gästerna ätit klart
Vildsvinsytterfilén. Förbered grillen med briketter, som bara ligger på ena sidan. Vildsvinsytterfilén. Skiva upp och häll gremolata över samt servera med potatisen och eventuellt lite sallad eller grillad sparris
Vilt blir det här i det Mårtenssonska köket idag när vi bjuder er på en vildsvinsytterfilé täckt med salami och svartvinbärsgelé, serverad med en smarrig bärig sås och ett spännande tilltugg som knastrar lite extra när man tuggar på det
Eftersom jag råkar veta var hon fick receptet ifrån ( Allt om Mat ) och jag faktiskt hjälpte till med tillagningen av rätten presenterar jag stolt vildsvinsytterfilémed asiatisk touch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.