Vildsvinsstek med rostade rotfrukter och kantarellsås
En Smak Av Karin
En Smak Av Karin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vildsvinsstek
  • 4-6 personer
  • 1 kg vildsvinsstek
  • eller ytterlår
  • ½ dl kinesisk soya
  • 3 msk honung
  • 1 kruka timjan
  • 125 grader och
  • Kantarellsås
  • 400 g kantareller
  • 1 gul lök
  • Smör till stekning
  • ½ dl portvin
  • 4,5 dl vispgrädde
  • 1 msk kantarellfond
  • 3 tsk kinesisk soya
  • 4 personer
  • 400 g potatis
  • 600 g rotfrukter
  • 1 msk olja
  • 2 tsk timjan
  • 2 tsk mejram
  • 1/1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.