Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
Tillsammans med ugnsbakade äppelklyftor blev det en god middag till L och mig. Vilda fåglar heter den, och är en rolig och aromatisk blandning av rönnbär, selleri, persilja, provencalska kryddor och enbär
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken medsåsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Här kommer receptet på en kall sås som är jättegod till fisk. Rör ihop alla ingredienserna till såsen. Passar lika bra till panerad, kokt eller grillad fisk
Supergod kyckling i krämig såsmed soltorkade tomater. Servera med ris och sallad. Såsen är väldigt smakrik och den var riktig god ihop med ris och sallad
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Börja med att finhacka schalottenlöken, tag en liten kastrull. Bearnaise sås är faktiskt nyttigt. Lägg ner schalottenlöken, torkad dragon samt vinäger och låt koka samman på medelvärme tills halva vätskan är kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.