Vildsvinsbiffar med trattkantareller och grönpeppar
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Biffar500 g viltfärs (från vildsvin) 1 ägg 0,5 dl majsmjöl 1 dl vispgrädde 1 msk lökpulver 1 tsk vitpeppar 1 tsk salt smör (att steka i)
  • 1 Sås2 schalottenlök, finhackade 2 klyfta vitlök, finhackad 1 äpple, finhackat 200 g trattkantareller (eller 1 dl torkad) 2 dl grädde 2 dl mjölk 2 msk oxfond (eller viltfond) 2 krm salt 2 tsk grönpeppar, mortlad 0,5 msk vinäger (äpple, sherry, vitvins eller dragon exempelvis)
  • 1 Servering blandade rotfrukter, rostade svartvinbärsgelé

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.