Hackapistagenötterna och häll upp på ett fat. Ställ i kylen. Separeraäggulorna från vitorna. Smält denvitachokladentillsammans med grädde försiktigt i vattenbad eller i mikrovågsugn
Vi kallar det ’mormors pasta’ — enkelt, men super gott. • när pastan är kokt, tillsätt den till såsen och glöm inte attlägga till lite avpastavattnet också - det är ett speciellt steg, för denspeciellasmaken
Dagenspasta är jag lite osäker på vadden här kallas, menkansketagliolini. Jagbrukaraldrigskriva ner hur jag går tillväga vid just köttfärssås, men det gjorde jag i dag
Fräs vitlöken försiktigt i olivoljan - dra ned värmen så attden inte bränns. Lördagsmiddagen bjöd på grillning med chickensouvlaki (kycklingspett med grönsaker), mangosalsa, potatisklyftor och Café de Paris
Låt puttra på svag värme tills osten smält. Toppatallrikarna med bacon och grovhackadpersilja. 400 g tagliatelle. 12-3 schalottenlökar. 11 pkt bacon. 11 knippe persilja. 1olivolja. 1svartpepparKokapastan. 1Finhacka och bryn schalottenlöken i olivolja. 1Tillsätt grädde och smula i osten. 1Tillsätt hackad färsk persilja och smakaav med svartpeppar. 1Skär bacon i små bitar och knaperstekden. 1Blanda ner såsen i pastan
Arbeta ner vetemjölet menspara lite till utbakningen. Work the flour butsave some for bakning. Detta recept är busenkeltattgöra och det passar perfekt attslänga ihop till frukosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.