Vild fläskfilé och sås med skogens guld i
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 fläskfilé
  • ½ tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk timjan
  • Smör till stekning
  •    
  • Skogsguldsås
  • 100 g kantareller
  • 1 msk smör
  • 5 enbär
  • krossade
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk vetemjöl
  • 2½ dl matlagningsgrädde
  • ½ dl vitt vin
  • 1 msk viltfond
  • 1 msk svartvinbärsgelé
  • 1 tsk soja 
  •   
  • Tillbehör
  • 4 kronärtskocksbottnar
  • 4 msk svartvinbärsgelé
  • Broccoli
  • buketter
  • Hasselbackspotatis - länk 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.