Droppa över olja och smula över salt. Skaka om så att olja och salt blandas med potatisklyftorna. Blanda till dipsåsen av örtfraiche, pressad vitlök och lagom mycket stark chilifrukt
Blanda i potatis och salt. Blanda jäst, 2 tsk olja och 6 dl fingervarmt vatten i en degbunke. Rör i mjöl, ca 16 dl, lite i taget och arbeta degen kraftigt tills du får en fast och elastisk deg. Pensla en långpanna med 2 tsk olja och bred ut degen, låt det sedan jäsa ytterligare 30 minuter under duk
Blanda färsen med ägg, kryddor, pressad vitlök, kalvfond oxh senap. Skiva mozzarellan i tunna skivor och fördela över 4 biffar, men lägg inte ost ända ut i kanten. 125 g mozzarella (max 10%)
Blanda ner makaroner, köttärningar, purjolök, paprika och ost i en stor smord form. Blanda äggstanningen (ägg, mjölk, salt och peppar) och slå den över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.