Vietnamesiska vårrullar med kimchi - Vegourmet
www.vegourmet.se
www.vegourmet.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½  dl mandelsmör
  • ½  dl soja
  • 2  msk agavesirap
  • 2  msk lime
  • 1  vitlöksklyfta, pressad
  • ½   färsk röd chili, finhackad
  • 1  block fast tofu
  • 2  msk majsstärkelse
  • 4  msk sesamolja
  • 2  msk krämig mandeldipp
  • 1  msk sojasås, utan vete om du lagar glutenfritt
  • 1  msk råsocker
  • 1  näve tunna risnudlar
  • 1  msk sesamfrön
  • 1  msk sesamolja
  • 1  msk risvinäger
  • 2  msk limejuice
  • 2  msk kimchispad
  • 1  dl kimchi
  • 1  knippe färsk basilika, gärna thaibasilika
  • 1  knippe färsk mynta
  • 1  knippe färsk koriander
  • 1  morot
  • ⅓  gurka
  • 2  salladslökar
  • 16  ark rispapper, (säljs i välsorterade livsmedelsbutiker samt i asiatiska matbutiker)
  • Ingredienser krämig mandeldipp ½ dl mandelsmör ½ dl soja 2 msk agavesirap 2 msk lime 1  vitlöksklyfta, pressad ½   färsk röd chili, finhackad krispig tofu 1  block fast tofu 2 msk majsstärkelse 4 msk sesamolja 2 msk krämig mandeldipp 1 msk sojasås, utan vete om du lagar glutenfritt 1 msk råsocker sesamdoftande risnudlar 1  näve tunna risnudlar 1 msk sesamfrön 1 msk sesamolja 1 msk risvinäger syrlig kimchidipp 2 msk limejuice 2 msk kimchispad 1 msk risvinäger 1 msk sojasås, utan vete om du lagar glutenfritt 1 msk råsocker 1  vitlöksklyfta, pressad ½   färsk röd chili, finhackad annat till vårrullarna 1 dl kimchi 1 knippe färsk basilika, gärna thaibasilika 1 knippe färsk mynta 1 knippe färsk koriander 1  morot ⅓  gurka 2  salladslökar 16 ark rispapper, (säljs i välsorterade livsmedelsbutiker samt i asiatiska matbutiker)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.