Vietnamesiska pannkakor fyllda med långkokt sött fläsk och sallad | Foodfolder - Vin, matglädje och inspiration!

Ingredienser

  • 300 g rismjöl
  • 2 tsk gurkmeja
  • 1 tsk salt
  • 2 st ägg
  • 4,5 dl kokosmjölk
  • 2 dl kolsyrat vatten
  • rapsolja till stekning av pannkakorna
  • 1 kg färskt sidfläsk, ej rimmat eller rökt
  • 2 st gul lök
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 1 msk rapsolja
  • 3 msk ljus soja
  • 3 msk fisksås
  • 3 dl vatten
  • 2 st saft från lime
  • 2 msk finriven ingefära
  • 3 msk lönnsirap
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk finhackad habanero
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 150 g sugar snaps
  • blandad sallad
  • 3 st sommarlök
  • färsk koriander
  • färsk mynta
  • Ingredienser 300 g rismjöl 2 tsk gurkmeja 1 tsk salt 2 st ägg 4,5 dl kokosmjölk 2 dl kolsyrat vatten rapsolja till stekning av pannkakorna Fyllning 1: 1 kg färskt sidfläsk, ej rimmat eller rökt 2 st gul lök 3 st vitlöksklyftor 1 msk rapsolja 3 msk ljus soja 3 msk fisksås 3 dl vatten 2 st saft från lime 2 msk finriven ingefära 3 msk lönnsirap 0,5 tsk salt 1 tsk finhackad habanero 2 tsk vitvinsvinäger Fyllning 2: 150 g sugar snaps blandad sallad 3 st sommarlök färsk koriander färsk mynta Skriv ut

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.