Vietnamesiska smaker insvepta i krispiga salladsblad. Jag är inget fan av koriander, men om du gillar det så ska du egentligen toppa salladsbladen och färsen med koriander
Denna härliga rödkålssalladmed apelsin, fikon och saltrostade pumpakärnor passar t. Blanda rödkålen med apelsin, ringla över rapsolja, vinäger och krydda med peppar, blanda ihop allt i en skål
Rödkålssalladmed apelsin, valnötter, parmesan och balsamvinäger. Garnera med valnötter och apelsin. Idag njöt vi av ett fantastiskt julbord och min absoluta favorit på buffén var denna underbara sallad
rostade sesamfrön. ex japansk, thailändsk eller som här, vietnamesisk. Middag med lite hetta, syra och fräscha smaker är vad du hittar här i det Mårtenssonska köket i dag, när det handlar om en färsröra som serveras med färgglada grönsaker och en sötsyrlig dressing (och kanske lite sriracha om man som Håkan älskar hetta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.