Fräs med salt och peppar. Blanda ner grönsaker och kycklingen. Smaka av med salt och peppar. 2 kycklingfiléer100 g glasnudlar150 g sockerärtor4 st knipplök1 limesaft från 1 1/2 msk finriven färsk ingefära1 msk rapsolja1 tsk sambal oelek2 1/2 msk japansk sojasalt och pepparcashewnötterStrimla kycklingen i mindre bitar. Kram Sandra 2 kycklingfiléer
Servera nudelsalladen direkt med hackade korianderblad, pressad lime och jordnötter på toppen. Blanda kycklingenmed mjöl i en skål så att den täcks runtom
Lägg upp nudelsalladen på ett fat och toppa medkycklingfräset. Nudelsallad. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kyckling, lök, vitlök och ingefära på medelhög-hög värme så att kycklingen får fin färg och blir genomstekt
Jag sitter ofta och letar mig fram bland massor av läckra recept, oftast online men även händer det att jag kommer över någon tidning eller bok med recept
Alla i familjen tyckte det var mums och nudelsalladen åt vi i helgen även till grillspett, mums. Stek i en stekpanna med olja och smör så kycklingen får färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.