Vietnamesisk fläskkarré med risnudlar
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 800 g fläskkarré i skivor med ben
  • ½ färsk röd chili
  • 1 bit färsk ingefära, ca 50 g
  • 1 gul lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 msk Arla® Svenskt Smör
  • 1 g svartpepparkorn
  • 5 stjärnanis
  • 1½ tsk salt
  • 1 liter vatten
  • ¼ dl fisksås
  • ½ lime i klyftor
  • 2 msk japansk soja
  • ½ dl strösocker
  • ½ tsk grovmalen svartpeppar
  • 100 g risnudlar
  • 3 salladslökar
  • 4 salladsblad isbergssallad
  • ½ krukor färsk mynta
  • ½ krukor färsk koriander
  • 1 g sweet chilisås
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 800 g fläskkarré i skivor med ben ½ färsk röd chili 1 bit färsk ingefära, ca 50 g 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 g svartpepparkorn 5 stjärnanis 1½ tsk salt 1 liter vatten ¼ dl fisksås ½ lime i klyftor Glaze: 2 msk japansk soja ½ dl strösocker ½ tsk grovmalen svartpeppar Till servering: 100 g risnudlar 3 salladslökar 4 salladsblad isbergssallad ½ krukor färsk mynta ½ krukor färsk koriander 1 g sweet chilisås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.