Vietnamesiska smaker insveptaikrispigasalladsblad. Jag är inget fan av koriander, men om du gillar det så ska du egentligen toppa salladsbladen och färsen med koriander
Fläskfärsen ska stekas på hög värme så den blirriktigt stekt, lite som bacon. I går tillmiddag åt vi denna jättegoda, smala rätt, passar bra om man inte är så sugen på något stort
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspireradetillbehör, inte som iBerlin
Tillagning. Dressingen. Lägg vitlök och ingefärai en kopp. Finhackachilin och tillsätt denna. Häll ifisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Ok, det här är långt ifrån en soppa som får kalla siggenuintvietnamesisk. Någon gång skall jag lära mig koka den typen av buljong som innehåller så mycket smak och kärlek att det är ren terapi att bara äta den
Lägg upp på tallrikar, häll över den vietnamesiska såsen och servera genast med den ljumma salladen. Jag ficktips om denna rätt från min syster och när jag såg receptet så förstod jag direkt att det var något för mig
Hela rätten hänger ju på att det är en god buljong, så jag ska göra en från grunden enligt en vietnamesisk tjej som lagar mat för Tasty (här finnsoriginalreceptet på engelska), men såklart pillar jag lite på receptet när jag gör om det
The post Vietnamesisk Phở med svamp och tofu appeared first on Sofia von Porat. När höstmörkret kommer krypande finns det inget jag längtar till mer än att värma kroppen med en smakrik soppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.