Vickning till nyårs
Smaskelismaskens
Smaskelismaskens
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 port (fler om det är som mingelmat)
  • 1 rulle färsk smördeg
  • 2 dl creme fracihe
  • 2 äggulor
  • 6 kokta potatisar
  • 1 burk ansjovis (inte den minsta burken)
  • 3 shalottenlökar
  • 2-3 dl riven västerbottensost
  • färsk dill
  • chips
  • 4 port
  • 1 påse tortillachips
  • 0,5 burk creme fracihe chili och paprika
  • 0,5 burk salsa
  • riven ost
  • 1 burk kronärtskockor (ca 400 g)
  • 2 dl creme fraiche
  • 2,5 dl parmesan + 1,5 dl ovanpå
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk persilja, fryst
  • tabasco
  • 3 pitabröd rapsolja
  • flingsalt
  • 1 burk krabba ( ca 170 g)
  • 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
  • 2 salladslökar
  • 2 dl riven lagrad ost (t ex västerbottensost)
  • 2 dl majonnäs
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 10 portioner
  • 200 g torkade fikon
  • 150 g valnötter
  • 500 g getost (chèvre)
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 sats semi-torkade tomater alt
  • torkade tomater
  • tomater
  • 250 g marinerade soltorkade tomater
  • 1 kg halverade körsbärstomater
  • 3 oskalade fäska vitlöksklyftor
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 msk honung
  • 1 halverad citron
  • 1 tsk salt
  • Tips
  • 1 förpackning färdig pizzadeg (260 g)
  • 1 rödlök
  • 140 g ädelost
  • 1/2 ask mascarpone (125 g)
  • 100 g vindruvor
  • 2 plattor smördeg
  • 6 röda paprikor
  • 50 g soltorkade tomater i olja
  • 4 msk olivolja
  • 1 hackad gul lök
  • 2 skalade och fint hackade vitlöksklyftor
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 msk honung
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.