Men bilder och recept på hövverätten får ni dock vänta lite på innan ni får ta del av, som plåster på såren så bjuder vi er istället på några av de skalklädda djuren vi satte i oss av i torsdags
Och är vi nu inne på "syndernas bekännelser" i matvärlden erkänner jag mig skyldig till att gilla fryst sprödbakad torskfilé (som alldeles säkert är mer "sprödbakad" än "torsk") med Arlas citronsås potatismos (nej, aldrig pulver)
Den här rökigheten är inte lika mycket tjärsmak som liquidsmoke, vilket uppskattas av hela familjen. "Vegetarian stir-fry sauce" från LEE KUM KEE perfekt till woken och som en vegetarisk/vegansk ersättning för ostronsås
Nu menar vi inte att det kockas till konstigheter som man har sett i Historieätarna, det har varken kokats livremmar eller tillagats bäver, någon måtta får det faktiskt vara
Vispa först äggulorna, tillsätt smöret droppvis, precis som när man gör majonnäs. Jag låter smöret svalna innan jag börjar droppa det i ägggulorna och vispar kraftigt
Jag tycker den ska vara riktigt krämig och absolut inte flottig och smörig, stavarna ska vara handskurna och ansovisfiléerna får gärna ligga för sig själv i ett hörn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.