Och är vi nu inne på "syndernas bekännelser" i matvärlden erkänner jag mig skyldig till att gilla fryst sprödbakad torskfilé (som alldeles säkert är mer "sprödbakad" än "torsk") med Arlas citronsås potatismos (nej, aldrig pulver)
Jag gillar den bäst med en bra lite pepprig olivolja och en mjukare sötare vitvinsvinäger. Vi lagar inte pizza på ofta och man gömmer bort hur kul det är
Denna filtrering är viktigeftersom den samlar upp småbitar från anisfröet. De ser ljuvligt goda ut men hur de verkligen smakar vet vi först till helgen
Men bilder och recept på hövverätten får ni dock vänta lite på innan ni får ta del av, som plåster på såren så bjuder vi er istället på några av de skalklädda djuren vi satte i oss av i torsdags
(Om vi nu ska gå in på detaljer, men det är mycket som passar in i begreppet "välmående". Krydda med salt, peppar, oregano och en pressad vitlöksklyfta
Det gör vi och vi har alltid ätit strömming i vår familj, eftersom mina söner älskar strömming. Vispa ihop grädde, senap och äggulor lätt och krydda med rejält med svartpeppar och lagom med salt
Som tur är har vi en stor gammal altan vi ska försöka riva och bygga ny någon gång. I just denna är det mer grädde för att få krämigheten, men vill man ha ett slankare alternativ är det vara att ta mindre grädde och mer buljong
Lite krångligt att göra rullarna eftersom kycklingköttet inte är så följsamt. Nästa gång tänker jag inte rulla dem utan snitta dem och lägga fyllningen i mitten och steka som de är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.