Vill ni testa så gå in på länken och kolla. Jag är en svagis då det kommer till bröd. Tillsätt resterande ingredienser och häll upp i en burk med lock men skruva inte på locket
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll. Det fick bli potatis och champinjoner på grillspett och lite sidfläsk som tilltugg
Detta upptäckte vi när vitill frukost imorse smaskade i oss resterna som fått dra sig över natten. En stor dag för oss och tiden går visst fort när man har roligt
Jag skriver trots allt en hel del inlägg varje månad och vissa gånger bara flyter det på och man har massor och skriva om, medan man ibland bara stirrar på tangenterna och inte får fram något vettigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.