Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom viupplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Det är nämligen dags för oss i Team Kafka (ja, vi har kallat oss så) att käka upp våra vinstpengar som vi har sparat ihop, det har faktiskt blivit en hel del stålar under våren
Låt det koka upp och bubbla ett par minuter. och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att viville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Vispaäggvitor och socker till hårt skum, rör/vispaupp saftmassan och blanda ner äggskummet. När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
En laktitsdag som denna villvivisaupp våra senaste smaksensationer. Ta ut plåten och skär upp längderna i lagom stora bitar, gärna på diagonalen och sockra dem medan de är varma
Jag vill dock gärna att de alternerar och får i sig så mättande frukost som möjligt. Det för att få bort de skyddsämnen nötter och frön har nattligt för att skydda sig från att bli uppätna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.