Undertiden som vi julpyntade så fixade vår Crockpot middagen som gick lite åt Tex-Mex hållet ikväll, man kan nästan säga att vi käkat en mexikansk variant av kalops
salt och vitpeppar. Det här med ströbröd - jag är lite känslig när det gäller ströbröd. Mina Wallenbergare4 p400 g kalvfärs2 dl grädde4 äggulorsalt och vitpeppar2 dl lättvispad gräddeett gott ströbrödMixa färsen med salt och peppar några sekunder i matberedaren. Blanda ner äggulor och mixa - häll i 2 dl grädde, lite i taget. Lägg över smeten i en bunke och rör ner 2 dl lättvispad grädde. 2 dl lättvispad grädde
Jodå, vihar fått en ny inneboende. Naturligtvis är det en liten surdegsstart jag talar om. Han föddes på Solhaga stenugnsbageri och snälla Sara lät honom åka med mig hem i en platspåse, när vi var där och bakade förra helgen
Visst, det andas ju mer brunch än kvällsmat men vad då, det gick jättebra. Hetta upp en stekpanna (gärna gjutjärn) och klicka i smeten så att pannkakorna får ungefär samma storlek som plättar (har du plättlagg så använd den)
) Så därför harvi haft ett recept som vi velat prova liggandes ganska länge nu, i receptet behövs nämligen Jack Daniels whisky och den kan inte ersättas av sorter som t
-) För vihar ätit tonfisk. Då harvi ändå ätit detta flera gånger, men i annan form. Jag tror till och med vi skulle kunna lura någon som inte äter fisk
Visst är det härligt nu när solen börjar lysa igen och det är ljust längre på dagarna. Jag ja legat på sofflocket nu så länge så jag känner mig sprudlande glad att man har kommit igång igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.