Vill ni testa så gå in på länken och kolla. Jag är en svagis då det kommer till bröd. Tillsätt resterande ingredienser och häll upp i en burk med lock men skruva inte på locket
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Men det funkar alltså alldeles utmärkt att ha i bara Porter om man så vill och föredrar det. Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll. Det fick bli potatis och champinjoner på grillspett och lite sidfläsk som tilltugg
Detta upptäckte vi när vitill frukost imorse smaskade i oss resterna som fått dra sig över natten. En stor dag för oss och tiden går visst fort när man har roligt
I lördags började vi pilla ut alla grejer ur köket. Luckorna som är i vaxad ek från Ballingslöv åkte Martin in med till en lackeringfirma i stan tidigt imorse
Vi har verkligen myst och njutit av all den goda maten så in i vassen. ) Så här mellan jul och nyår tänkte jag tipsa er om ett riktigt gott och fint tillbehör nämligen potatisrosor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.