Rör ner crème fraichen (vispainte - blirbubblig då). Skaka alltså inte burken, utan öppna den, gröpa ur det tjocka fruktköttet (spara cocosvattnet tillexempelvissmoothies)
Ingrédients Pour 1/2 litrede crème 2 grandesfeuillesdegélatine (4 à 5 g) 250 g delait (25 cl) 50 g de sucre 40 g de jaune d’oeuf (2 ou 3 jaunes) 25 g de fécule de maïs (type maïzena) ½ cuillerée à café devanille en poudre ou liquide (facultatif) 20 g de beurre 200 g de crème fraîche liquideentièrefroide
Ett av dem är en variant på Tore Wretmans klassiska gröna ärtsoppa som funkar utmärkt på sommaren. Härom dagen kundede flesta av våra medlemmar hämta ut den femte lådan iordningen
Vispa äggulorna med sötning och häll sedan försiktigt (i en tunn stråle) chokladsmeteni äggsmeten. Blandagrädde, mjölk och vaniljstången + fröna i en kastrull
Jag hadevisserligeningariktiga blåmusslor eller stora räkor och jag fundileradelite på om en italienarenågonsin har sett en crabfishpinne, men tomatsåsen blev väldigt bra och färsk pasta höjer alltid en rätt avsevärt
Pot du créme200 g mörk choklad 4 dl grädde 5 msk strösocker 1 tsk vaniljsocker några få saltkorn färska bär (t ex hallon). 1Chokladflarn50 g mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.