Skär cm-tjocka skivor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper. smördeg, färsk, kavlad. Riv osten grovt över den, strö över finhackadpersilja och peppra
Iblandblir jag rädd och undrar vad det är för världvi lever i. Idagfinns ju ett större utbud av råvaror än någonsin förr och ändå använder man en massa tillsatser och kemikalieri maten vi äter
Så häri höstrusket vill jag ha färg som piggar upp mig. Blanda gurkmeja med kokvattnet tillriset och koka det eller bulgur enligtanvisningpåförpackningen
Julbordet hemma hos Ankis syrra med sambo hjälps vi åt att ordna julmaten till och för vår del innebär det en del sillinläggningar och flera charkuterier från Håkans tillverkningpå jobbet
Toppa den som du vill. I alla fall är det minfavoritsemla. Gör så här. Roligtfaktiskt att det finnsmiljonervarianter, på den traditionellaklassiska semlan, idag
-) Vi har ett favoritreceptpå ugnspannakaka vi ofta lagar med rotfrukter i, så närSofie hade gjort rotfruktspannkakor kände jag med en gång att det var något för oss
Det var tummen upp, jag eller vigillarverkligen grytor perfekt att ta tillnärfantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Efter en provsmakning, på sorter från min trädgård och några butiksäpplen, där utseende, doft, smak och konsistens bedömdes drog vipå oss förklädena för att ta köket ibesittning
Berra och jag som hade kläder kvar efter att vivaritpå en maskerad för ett par år sedan, kunde helt enkelt inte låta bli att fullkomligt ryckas med och bestämde oss för att skoja lite med värdparet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.