Har allt gått som det ska så har den svällt upp, är massor medhåll i den och är trådig. Lägg degarna med vikytan uppåt så att vikhytan hamnar på plåten när brödet gräddas
Med andra ord är jag långt ifrån en expert på det här området, däremot brinner jag enormt för det här ämnet, inte så att jag står på barrikaderna och skaldar -LCHF åt alla, för det tror jag kanske inte riktigt på, vi är alla olika och en del behöver mer kolhydrater och en del mindre, det är bara upp till dig själv att hitta en livsstil som passar just dig
Med nyttiga pommes så bidrar du faktiskt till att minska rynkor när det inte finns några transfetter som de pommes vi äter på snabbmatsrestauranger eller köper hem frysta där dolt socker oftast gömmer sig på innehållsförteckningen i form av tjusiga namn
Maken bakade med stor framgång bröd och bullar (som egentligen skulle varit baguetter, men vadå. Vi håller på att arbeta oss igenom hela Jan Hedhs receptsamling från surdegskursen och nu har turen kommit till vetesurdegsbröd
För ett tag sedan testade jag att baka mitt första surdegsbröd på Kronjäst rågsurdeg och då jag blev mycket nöjd med mitt fusksurdegsbröd var jag tvungen att testa den andra, ljusare burken - vetesurdegen
Jag är riktigt imponerad och stolt över alla tre och all heder till Petra och Pernilla som båda har barn, men lyckats knåpa ihop livet med all den träning som krävs, planering av kosten, matlådor och ändå haft tid för familjen
Håll över degen i en inoljad plastlåda med lock. Allt börjar först med att. Korgen är först mjölad med lite fullkornsdinkel, så att det går lätt att tippa upp det jästa brödet på degspaden
Jag ser alltid till att få i mig rejält med kolhydrater och protein innan ett styrkepass och när man har en massa mogna bananer som håller på att bli dåliga, finns det väl inget bättre än att göra en "Banan & kanelfylld vaniljkaka"
Det här är en grund som du kan smaksätta med det mesta. Smaka upp med salt och peppar. Att göra egen äggfri majonäs är otroligt enkelt och snabbt, du är klar på två minuter
Jag har inga problem med matlagarbiten och bakningen, men det är det teoretiska som krångligare. Vi har lite begränsat med tid till vårt förfogande på lektionen, så dagens snabblagade frallor passade perfekt
Stöt brödkryddorna i mortel och ha ner dem tillsammans med smöret i små bitar i mjölkblandningen. Nagga bröden med brödnagg eller gaffel och lägg bröden att jäsa på plåt försedd med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.