Vetelängd
Cupcakesfluffan
Cupcakesfluffan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vetedeg
  • 75 g jäst
  • 500 g kall mjölk
  • 1200 g vetemjöl
  • 200 g strösocker
  • 200 g smör
  • 20 g kardemummakärnor
  • 5 g salt
  • 1 ägg
  • Pärlsocker
  • 12-15 minuter, eller för hand i 15-20 minuter, tills den känna smidig och elastisk.Gör ett glutentest för att försäkra dig om att degen är tillräckligt bearbetad.
  • Grädda
  • 225 graders ugnsvärme i
  • 12 minuter Grädda vetelängden längst med i ugnen i
  • 225 grader i ca

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.