Macarons eller makron som vi säger på svenska, är svåra att baka tycker jag. Jag har bakat dem flera gånger och mina livs första kan jag skratta ihäl mig åt
Det är ett av alla de önskeinlägg som jag samlade in från er på mitt Instagram-konto. Därför tänkte jag dela med mig av några av mina favoriter för olika hudtyper
Men inte mammas som är de godaste jag vet, och inte heller mina egna som är de näst godaste. -) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Idag hamnade jag på kafferep på Mat&Vin Slottsparken här i Malmö. Jag är ju ingen efterrättsmänniska egentligen, men det här kunde jag inte motstå eftersom bakning är en utamning för mig och något jag bara måste lära mig mer om
I veckan har jag varit så där ordentlig och förplanerat en matmeny för en gångs skull. Fredag då är dagen som jag är orolig för, jag äter helst något gott på fredagar
Minns för flera år sedan när jag såg Two Fat Ladies fritera en lustig blomma på tv. Som jag tidigare skrev odlar vi zucchini här i trädgården och om jag förstått det rätt är det skotten som först utvecklar blommor där stammen sedan blir den färdiga grönsaken
Jag vet, detär inte LCHF men det är GOTT. Jag blev VÄLDIGT överraskad kan jag säga. Förra veckan hade jag ett målarprojekt, nämligen att måla en byrå som jag fick när min farmor flyttade
"Jag har försökt äta rätt och träna, men jag går inte gå ner i vikt. Vad gör jag för fel. Jag får den här frågan väldigt ofta från tjejer som är frustrerade över att viktiminskningen går långsamt eller att de inte ser några resultat eller framsteg
Nu har jag varit och handlat och bunkrat upp med en massa frukt och grönsaker. Jag har som sagt fått svar på vad jag ska äta enligt min genetiska kroppsuppsättning och vad jag behöver för motion
Faktum är att jag blir lycklig bara jag tänker på dem. Mandelbottnarna och den rostade, flagade mandeln i all ära, men det är trots allt kolan jag vill åt
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Idag tänkte jag presentera några tips på bloggar som jag följer och gillar. Erika bloggar på hemmahoskikan och hon är en aktiv bloggare som skriver om lite allt möjligt som inredning, livet på landet, miljö och hållbart mode
Jag hoppas verkligen att det är uppehåll på lördag när vi ska ha fest. Och inte när jag har fest. -) Idag i höstrusket bjuder jag på grova rågkakor, för det passar så bra till en kopp med varmt te
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.