Vegostroganoff med ris och sallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 gram vegochorizo
  • 1 st gul lök (ar)
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 0.5 burk(ar) soltorkade tomater
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk torkad basilika
  • 3 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk grönsaksbuljong
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 salt och svartpeppar
  • 0.5 kruka(or) persilja
  • 4 port ris
  • 1 st gurka
  • 1 st tomat (er)
  • 1 st paprika
  • 0.5 st salladshuvud

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.