Vegorätts veganburgare
Linda Byström
Linda Byström
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • skogschampinjoner
  • 1 1/4 dl
  • svarta linser alt. puylinser
  • 1 1/4 dl
  • hirs
  • 5 dl
  • vatten
  • 5 st
  • gula lökar
  • 3/4 dl
  • solroskärnor
  • 3 msk
  • tamari (japansk soja)
  • 2 krm
  • svartpeppar
  • 3 msk
  • kallpressad rapsolja till stekning
  • soltorkade tomater (ej inlagda i olja)
  • 1 st
  • dadel (gärna av typen medjool) stor och urkärnad
  • 2 krm
  • svartpeppar
  • 2 msk
  • kallpressad olivolja
  • 1 st
  • stor färsk tomat alt. 4-5 cocktailtomater
  • 1,2 dl
  • cashewnötter, naturella
  • 2 msk
  • färsk citronsaft
  • 3 msk
  • ljus misopasta
  • 2 msk
  • äppelcidervinäger
  • 1 tsk
  • tamari (japansk soja)
  • 3 msk
  • kallpressad olivolja
  • 2 msk
  • vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.