Efter att ha googlat en hel del på orginalet så framgår det med all tydlighet att Pulled Pork – det gör man med en redig bbq-sås, och då ska fan också Fooled Pork göras med en redig bbq-sås
Ha i bbqsåsen. 1 dl bbqsås. Hacka ner löken fint. Blanda runt allt med färsen. Smaka av med salt och peppar. Låt gärna smeten stå en kvart i kylen innan stekning
Fill each jalapeno half with about 1 Tbs or little more of cheese mixture. If you have a meat thermometer, chicken is ready when it reaches an internal temp of 165 F, otherwise pierce chicken bombs with a fork. Remove from the oven and let sit for at least 10 minutes before serving. Slice into ½-1 inch slices and ENJOY. 5 boneless skinless chicken breasts or 10 fillets. 1 cup cheddar cheese, shredded. 1 cup barbecue sauce
Med grönsaksbiffar är det som med grytor – de blir godare dagen efter. Härromveckan hade jag fint luchbesök av en god vän och vegetarian från Stockholm
2,6 dl socker2,4 dl vetemjöl200 g mörk choklad2,5 tsk bakpulverNypa salt1ägg1 tsk vaniljsocker1,25 dl mjölk0,6 dl naturell oljaFyllning & garnityr. jag använde sådana som var inlagda i en något geléliknande blandning500 g grädde0,5 tsk vaniljsocker2 tsk socker100 g mörk chokladAtt göra. gärna en liten, cirka 15 cm i diameter (jag var tyvärr tvungen att ta en något större form). Fördela smeten i formen, skruva ned ugnen till 175 grader, och grädda kakan i nedersta delen av ugnen i 30-45 minuter, tills kakan är fast. 9/10 - men receptet på själva kakan var inte det bästa. 1 ägg. 1 tsk vaniljsocker
Igår kväll gjorde jag iordning en BBQ sås som vi ska ha till kvällens middag. 11. 1,5 dl chilisås. 1 msk tomatpuré. 1 gul lök. 1 tsk soja. Kommentera 1,5 dl chilisås. 1 msk tomatpuré. 1 gul lök. 1 tsk soja
De viktigaste principerna bakom BBQ är. När man förbereder sin grill för BBQ är det viktigt att man skärmar ytan man ska ha revbenen på från glödens direkta strålning, det enklaste är om man är lite kreativ med en rulle aluminiumfolie
Kör degen med degkrokar i minst 6 minuter (gärna 10) utan salt och sen 3 minuter med salt. Låt degen vila 1,5-2 timmar. Slå upp på lätt mjölat bakbord och vik in kanterna till ett runt eller avlångt bröd som får jäsa i jäskorg eller brödkorg klädd med mjölad kökshandduk i 6-7 timmar i rumstemperatur, alternativt i kylskåpet över natten, ca 11 timmar. Grädda i 250° i 5 minuter och sänk sedan värmen till 200° och grädda brödet i 30-40 minuter (varmluft 175°). Gör en fördeg av 1 msk surdegsstart, 100 g vetemjöl, och knappt 100 g vatten 30-35°, som får stå i 12 h, alternativt använd surdegsstart direkt (se sep. 15 g (2 tsk) mörk brödsirap (jäser bort). 7 g (drygt 1 tsk) rapsolja (eller annat matfett). 15 g salt
Putsa fläskfilén och gnid in den med hälften av BBQ-såsen, salta och peppra. 11 dl bbq-sås. 12 tomater. 1100 g grillad paprika. 10,5 chili. 10,5 gul lök. 1200 g vitkål. 10,5 vitlöksklyfta. 11 dl yoghurt. 11 avokado. 11 dl kokta blandade bönor. 11 salladslök. 11 citron. 1olivolja. 1salt och peppar. 1600 g fläskfilé 1 dl bbq-sås 2 tomater 100 g grillad paprika 0,5 chili 0,5 gul lök 200 g vitkål 0,5 vitlöksklyfta 1 dl yoghurt 1 avokado 1 dl kokta blandade bönor 1 salladslök 1 citron olivolja salt och pepparSätt ugnen på 230 grader. Sänk sedan till ugnsvärmen till 150 grader och stek köttet tills innertemperaturen är ca 70 grader
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. N. ä. r. j. a. g. n. u. d. å. i. s. k. o. m. e. t. p. l. H. c. b. q. -. R. h. v. ,. y. ". B. Q. f. (. 3. 4. 0. F. x. z. ). ö. 2. ½. A. J. K. D. P. d l
Men varje vecka är syftet detsamma – att inspirera till god, enkelt och hälsosam matlagning. Allt genomsyras av clean eating – rena och naturliga råvaror
1/2 dl äppelcidervinäger (funkar även med annan vinäger om du inte har äppelcidervinäger hemma). 1 st chipotle (rökt hel chili, brukar hittas bland kryddorna). 1 tsk spiskummin. 1 msk soja. 1/2 dl äppelcidervinäger (funkar även med annan vinäger om du inte har äppelcidervinäger hemma). 1 st chipotle (rökt hel chili, brukar hittas bland kryddorna). 1 tsk spiskummin. 1 msk soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.