Vegobiffar med halloumi och rostad potatis
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 11 msk olivolja
  • 11 tsk salt
  • 11 förpackning kikärtor
  • 12 morötter
  • 10.5 zucchini
  • 12 salladslök, strimlad
  • 1150 g halloumi
  • 10.5 dl vetemjöl
  • 11 ägg
  • 12 tsk bakpulver
  • 12 msk olivolja
  • 140 g babyspenat
  • 10.5 st citron1 Sätt ugnen på 225°. Fördela potatis på en ugnsplåt och vänd runt i olja och salt. Rosta mitt i ugnen ca 25 min. 2 Skölj av kikärtorna i kallt vatten och mosa grovt i en bunke. Riv ner morötter, zucchini, lök och halloumi. Blanda runt med mjöl, ägg, bakpulver och salt. 3 Hetta upp olja i en stekpanna och stek små biffar av smeten på medelvärme, ca 3 min per sida. Vänd ihop spenaten med den varma potatisen och pressa över lite citron vid servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.