Vego weekend lunch
Mitt godaste finaste
Mitt godaste finaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 plåtar
  • drygt 1/2 paket jäst
  • 4 dl ljummet vatten
  • 2 dl ljummen standardmjölk
  • 2 rejäla nypor flingsalt
  • 1 1/2 msk agavesirap
  • 10 dl vetemjöl special
  • 2 1/2 dl durumvetemjöl
  • Portabellosvamp, antal efter hur många burgare!
  • Mozarella, en rejäl skiva till varje burgare
  • 1 stor röd paprika
  • 1 stor orange paprika
  • 2 stora sötpotatisar
  • Cosmopolitan salladsblad
  • 1 stor tomat
  • 1 rödlök smör till stekning
  • rapsolja
  • flingsalt
  • 2 dl creme fraiche
  • 4 msk majonnäs
  • många varv med five pepper-kvarnen
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • flingsalt
  • 1 skvätt worchestersås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.