Hemmagjorda falafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Ja ni ser, det finns inget traditionellt överhuvudtaget med den här falafeln. Lägg dem i en mixer tillsammans med grovhackad purjolök och persilja, riven vitlök och ingefära, tahnini och kryddor
Blanda tahini, citronsaft, yoghurt salt och peppar till en sås och klicka över. Servera på tortillabröd tillsammans med feferoni, skivad rödlök och strimlad isbergssallad
Det fick bli falafelwrap, främst för att jag insåg att min kruka med koriander jag strategiskt placerat i fönstret i hopp om att den skulle få känna på vårsolen… gjorde just det, och typ dog, så den behövde av förklarliga skäl ätas ganska exakt nu
Hummusbowl medfalafeloch fattoush. Jag känner verkligen enormt med Zeina och förstår helt hur hon känner inför att ha en förälder att tacka för så mycket, inte minst sin matlagning och hur fruktansvärt det kan vara när denne går bort
sallad på finhackade tomater och bladpersilja, med rödlök och citron Falafelsmet. Jag är väl medveten om att detta recept skiljer sig en hel del från hur man egentligen gör falafel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.