Vi serverade den med rödbetssalladen, som ni fick recept på igår, och en bit gott bröd. zucchini, spenatoch fetaost (jag hade i salladsost istället för feta)
Skölj och slunga spenaten torr, och mixa till en röra tillsammans med mozarella och kryddblandning. Ta upp med en tång eller silslev och låt rinna av på en ren handduk
Servera gärna Fusillipannan med lite riven ost och en fin grönsallad. Denna rätt har mycket enkla smaker av pasta, zucchini, kyckling, tomat och lite timjan som piggar upp det hela
Blanda den med dressingen. Skölj och strimla purjon. Skölj paprikorna och skär dem i strimlor. ca 200 g färsk spenat eller sallat. 4 dl pasta, t ex penne 1 purjolök 2 dl kokta röda bönor 1 röd paprika 1 grön paprika ca 200 g färsk spenat eller sallat
Smaka av med rosmarin, salt och peppar. Tillsätt den frysta spenatenoch stek några minuter. Rostade pinjenötter var en ny grej för mig, och det var väldigt gott
Gör gärna en stor sats och frys in att plocka fram och äta med annat tillbehör en annan dag. Om du har ekologisk citron kan du lägga i en halva att koka med
Servera med en god blandad sallad och gärna en kikärtssallad. Täck med lasagneplattor. Fina smaker från spenat, zucchini, tomat och chili och snabblagad om man väljer färska lasagneplattor och har tomatsåsen klar (från frysen eller från butiken), Lasagnen innehåller keso istället för bechamelsås och keson ger en fin textur till rätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.