Därför passar jag på att bjuda på ett fantastiskt recept courtesy of HälsansKök. HälsansKök erbjuder en massa bra vegoprodukter och jag använder dem flitigt även under resten av året
Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
1 (15 ounce) can chickpeas, rinsed and drained2 large eggs1 cup oat flour (or substitute any flour you prefer), divided1 cup seasoned panko bread crumbsseasonings (salt, pepper, garlic powder, onion powder, poultry seasoning)Instructions1
Recepten är tagna från boken ovan, varav några modifierats en aning. Man kan säga säga så här, jag blev kanske inte förälskad i just det här vinet men jag blev inte heller avskräckt från att prova fler viner från Turkiet
Finhacka lök, morot och selleri så fint du kan. Fräs mjukt utan att det tar färg i olivoljan. Tryck till vitlöksklyftorna med knivbladets sida och finhacka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.