Man kan enkelt göra goda vegetariska wraps med rostade kikärtor (som är sååå gott. ) och fylla dom med en massa god sallad så blir dom riktigt mättande också
Jag kan lova att den här grytan värmer, men var och en får moderera kryddmängden efter egen smak tycker jag, själv älskar jag mat med sting och hetta särskilt kulna dagar
Den vegetariska tacosoppan smakar ännu bättre med en ostfylld quesadilla till. Här har du receptet på en vegetarisk tacosoppa som med quinoa och kidneybönor blir naturligt proteinrik och mättande – en riktig cowboysoppa
Smaka av med salt och peppar. Täck botten av en ugnssäker form med lasagneplattor. Stek bladspenat och fetaost några minuter, tillsätt sedan pinjenötter och parmesanost
Falafel med smak av jordnöt och mynta. Hemmagjord falafel passar att bjuda på till fest som central rätt på bordet eller tillsammans med andra smårätter så som baba ganoush, kyckling, oliver, hummus, salsa, grönsaker, ris osv
Men dessa vegetariska pirogerna passar många och därför får de en egen bloggpost. Jag är uppvuxen med grönkål och det har alltid varit en personlig favorit
Som vegansk rätt är den här Biriyanin näringsrik, mättande med lång mättnadstid och den ger dessutom fullvärdigt protein med kombinationen ris och linser
Blanda alla grönsakermed quornbitarna och häll över kokosmjölken och smula i buljongtärningen. Hacka vitlöken och fräs den tillsammans med quornbitarna
Vi har i flera år ätit denna morotssås då och då. Fräs vitlök i en stekpanna med lite olja. En perfekt rätt om man vill ha en enklare och ”snällare” vegetarisk rätt att introducera till barnen
Till exempel så är det ett bra tips att både låta linfröna stå i blöt och att förbereda grönsaksröran som linserna ska blandas med, under tiden som linserna kokar
Linda in nudlaroch annan fyllning i salladsblad och lägg med skarven ner. Vietnamesiska vårrullar fyllda med räkor, mynta, koriander, glasnudlar matchas såklart med dippsåser av rang
Häll på färsen och låt steka med några minuter. Bred ut ett lager med tacofyllning ovanpå. Jag blev så inspirerad att jag genast ville sätta igång och laga något av alla goda recept
Nu är det bara två veckor kvar tills jag slutar på Fryshuset och börjar jobba heltid med bloggen. Som jag skrev för någon vecka sedan så får ni väldigt gärna fortsätta att komma med tips på grejer ni tycker att jag ska försöka laga, eller skriva om
Denna krämiga och goda vegetariska variant av pasta carbonara är enkel och snabblagad. Sätt tillbaka grytan på plattan och värm pastablandningen på medelvärme under ständig omröring tills det börjar tjockna och bli krämigt
Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.