Häll i tomat och småkoka ihop på medelvärme. 6 - 7 portabello (skär av fot och skrapa bort lameller, skölj). 1-2 dl skivad kokt okra (koka hela små okra 10 minuter i lättsaltat vatten). 2-3 msk hackad fryst eller färsk basilika. 6 - 7 portabello. 1-2 dl skivad. 2-3 msk hackad fryst eller färsk basilika
Skölj auberginerna och skär dem i ca ½ cm tjocka skivor på längden. 2 normalstora auberginer, ca 600 - 700 g. 3 - 4 dl vatten. ½ - 1 kruka färsk basilika. Låt det småkoka i ca 10 - 15 minuter (tills grynen är mjuka). 2 normalstora auberginer, ca 600 - 700 g Salt efter smak. 3 - 4 dl vatten. ½ - 1 kruka färsk basilika
Jag hade nu till en normalstor ugnsform 4-6 portioner ca 1½ av vardera aubergine och zucchini. 1-2 tsk timjan (eller annan örtkrydda). 4-6 portioner ca
3/4 dl finhackade eller malda hasselnötter (använde hemmalt hasselnötsmjöl - gick bra det också). Gröp ur innanmätet från de på längden halverade auberginerna och lämna kvar ca 1/2 - 1 cm skal
PT-online och bloggen stod på schemat, men även att laga + fota en ny rätt i köket. Varva sedan tomat- och pestosås, de stekta grönsakerna, klickar av philadelphiaost och lasagneplattor i en smord ugnssäker form
Låt tomatsåsen småputtra i ca. 20-25 minuter. Följer ni mig på Instagram så vet ni att jag tillbringat helgen i Malmö med Lars och våra vänner Jenny och Svenne
-. D. e. g. V. t. m. j. ö. l. 5. 0. T. o. r. ä. s. 2. k. a. n. 3. M. d. S. c. F. y. i. A. u. b. P. p. 6. f. G. L. 1. H. v. å. K. B. h. ,. 4. (. °. ). /. 7. 8. 9. Ä. N. R. t D. d l. s t
9-12 torkade lasagneplattor. Tillsätt de krossade tomaterna, socker, kryddorna, lite vatten och låt koka på svag värme i 45-60 min. 6-8 dl röd mjölk. Ta bort ugnsfolien, höj värmen till 225 grader och låt lasagnen få färg i ytterligare 10-15 min. 9-12 torkade lasagneplattor. 6-8 dl röd mjölk. 10-15 min Vegetarisk lasagne med rostad tomat
Skär auberginen i tärningar. Hetta upp olja i en gryta och stek auberginen tills den är gyllenbrun. Lyft upp den stekta auberginen och lägg på hushållspapper
I tisdags testade jag ett nytt recept, vegetariskt, som jag hittade på Emma Barremyrs blogg. Det var riktigt gott, så jag kommer helt klart göra om det fler gånger, men kanske med ännu mer fyllning Räckte till fyra luncher/middagar till mig, vilket var super denna vecka eftersom jag varit ensam både på lunchen och middagen
Ca 3-4 minuter. Låt småputtra tills linserna mjuknat i ca 10-15 minuter. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.