För något år sedan slog ”meat free monday” igenom och fler och fler valde att åtminstone en dag i veckan byta ut det animaliska proteinet mot vegetariska alternativ
Fördelar med att vara matbloggare är att man kan äta av maten man har lagat. - När "pannkakor" är färdiga lägg de på en bakplåt och toppa med rödbetshummus, avokado och körsbärstomater
Hetta upp olivoljan i en stekpanna på medelvärme, fräs lök och vitlök. Linserna. Häll på linserna och buljongen, täck med lock och sjud i 8-10 min tills buljongen är absorberad, smaksätt med salt och peppar. 2,5 dl GoGreen gröna linser, okokta och sköljda
Vi käkade soppan med nybakade baguetter, med ost och paprika. Soppan, som är en av våra favoritsoppor, innehåller bland annat röda linser, morötter, kokosmjölk och grön currypasta
När såsen tjocknat är din vegetariska bechamelsås klar. Smaka av med salt och peppar. När linserna kokat färdigt häller du av vattnet och häller i dem i tomatsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.