Jag utgick ifrån det receptet när jag gjorde den här vegetariskafärsgrytan. Polskarätten är namnet på en köttfärsgryta som finns i i kokboken 'Vinterkalas' avHannuSarenström
Jagvar tvungen attbeställa hem den. Boken fanns på ett antikvariat i Umeå. ) Det va väldigt roligt attläsa om linsbullar, helgrynspudding, imiteradköttsoppa, havresoppa och massaandraroliga rätter
Har inte haft tid attlägga upp receptet förns nu men till middag så testadejagattlaga ett recept på en vegetarisk version av Biff á la Lindström till familjen
Jaghade beställt en lantlåda, en Vesterhavsost och fem Franskaekologiskaostar från Årstiderna, plockatrabarber i en trädgård i Duvnäs och cyklat till systemet på morgonen
Sommar är lika med grillkvällar som är lika med kött, det är en uppfattning som jag tror mångahar, men jagföredrar i princip alltidvegetariskt på grillen
Tryck "gilla" för attdelaEmma-Lous blogginlägg till dina vänner på FacebookFacebook. Gjorde coleslaw som jagsahäromdagen, tyckte att det var en riktigt bra idé attha som tillbehör för måltiderna när fantasin tryter till
Rör om hela tiden och stek tills svampenmjuknat något och fått en fin yta. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färskaingefäran i lite kokosolja
Den gör alltid succé hos barnen som älskarpasta och den krämiga såsen går hem hos ALLA. Meat-freeMonday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt
Vi försöker äta mer vegetariskthemma, och igår lagadejaglinsbiffar som blev mkt smarriga. Riv morötter, lök och vitlök fint och blanda ner i linsernatillsammans med solrosfrön, ägg och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.