Vegetariska mandelbullar med sås på färska tomater - bra både till mingel och middag
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 glutenfria havregryn - ca 2 dl 90 g mandelmjöl - ca 2 dl 80 g färskriven långlagrad parmesan
  • 1 msk mald chia
  • ½ msk PO-fiber
  • 3 - 4 msk Kunglig Salladskrydda - eller annan kryddblandning som du gillar
  • 3 stora ägg
  • smör
  • 2 liter vatten
  • 2 msk lantbuljongpulver (Biofood)
  • 225 g färska körsbärstomater eller romanticatomater
  • 2 rejält stora vitlöksklyftor
  • 1 msk osötad tomatpuré
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 tsk röd balsamvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.