Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Här har jag gjort en vegetarisk variant av LCHF-pizzan och toppat med en lättfixad tomatsåsoch zucchini, Har du tid kan du gärna koka ihop tomatsåsen en stund, men det går bra utan också
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Kroppkakor på ett nytt, kul sätt där sött, syrligt och salt kombineras på ett gott sätt. Många tror nog att kroppkakor är krångligt att laga men det är inte så svårt, mitt tips är att man inte gör en så stor sats för då kan det vara jobbigt
Varva plattor med kesoblandningen ochtomatsåsen. Jag jobbade som vanligt i går (halvdagar är inget vi kär med på vårt jobb) och på kvällen gick vi till Härlanda tjärn där det var lite firande
Låt tomatsåsen puttra en stund och smaka eventuellt av med mer kryddor. Smält smör i en djup stekpanna/wokpanna, hacka den gula löken och bryn lätt tillsammans med pressade vitlöksklyftor
Blanda avrunnen, nykokt pasta medtomatsåsenoch häll upp i en ugnsfast form form (alt. Tillsätt oregano, basilika och tomatpuré, blanda om och låt fräsa med någon minut
Vi försöker äta vegetariskt en gång i veckan, oftast så blir det fetaostpaj, grekisk pasta (en stor favorit), böngryta med matvete, grekisk sallad eller kikärtsbiffar
Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås. Riv halloumi och morötter och häll i en skål tillsammans med två ägg
Blanda lingon och socker i en skål och mosa dem med en gaffel. Börja med att göra gurkan. Och, precis som min pappa en gång i tiden lagade det så är det också drypandes av fett och godsaker, precis som det ska vara
Receptet på den här supergoda vegetariska stroganoffen, med tomatpuré, kommer från arla. Jag får väl återkomma med ett recept på en tomatfri, vegetarisk stroganoff vid ett senare tillfälle, så att ni kan jämföra och se vilken variant som ni tycker är godast
Det här grundreceptet innehåller en hel del ägg, så om du vill göra det veganskt så rekommenderar jag dig att kanske smula sönder lite silkestofu och blanda ner istället tillsammans med lite extra maizena i dressingen för konsistensen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.