Tidigare i veckan njöt vi av denna vegetariska sötpotatispaj och eftersom den fick så mycket uppmärksamhet på sociala medier är det nog läge att vi lägger upp receptet här och nu
Vi käkade biffarna med ugnsstekt potatis och en kall sås (se recept nedan). Jag kan även tänka mig att det kan vara gott att servera biffarna med ris eller någon annan form av gryn samt en mustig tomatsås
Allt i ett gratäng med kikärtor, champinjoner och färskost. Jag använde färskost med smak av sweet chili (det var den smak vi hade hemma) men du kan välja någon annan smak om du vill
Husvagnsägare som vi är får vi regelbundet utskick från vår märkesleverantör Hobby Caravan och i senaste magasinet fanns faktiskt detta burgarrecept, bland flera andra vegetariska, som vi dock gjort om lite efter eget huvud
Den här underbara såsen med morötter, champinjoner och ajvar är en enkel och billig vardagsrätt. Nu ska jag bara sätta på lite trevlig julmusik så att jag kommer i rätt stämning för tomtar, granar och adventsstjärnor
Servera gärna tillsammans med en god vitlöksmajonnäs, sås och klyftpotatis/sötpotatis. Det kan ta lite tid eftersom du kan behöva stanna flera gånger för att knuffa ner smeten från sidorna med en sked eller slickepott
Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat. Massor med smak och barnen mumsade i sig dessa precis som om dom vore vanliga köttbullar
Nu är det bara två veckor kvar tills jag slutar på Fryshuset och börjar jobba heltid med bloggen. Som jag skrev för någon vecka sedan så får ni väldigt gärna fortsätta att komma med tips på grejer ni tycker att jag ska försöka laga, eller skriva om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.