Vegetariska glutenfria canneloni - fyllda med grönkål och getost/fetaost
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 paket glutenfria canneloni
  • 100 g repad, sköljd och finstrimlad grönkål
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl grädde
  • 75 g getost eller fetaost -
  • ½ paket
  • olivolja
  • 500 g körsbärstomater - gärna ekologiska som faktiskt smakar tomat även den här tiden
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • msk
  • 1 msk plommonvinäger eller annan fruktig balsamvinäger
  • 1 msk granatäppelsirap eller flytande honung
  • 2 msk osötad tomatpuré
  • 75 g fetaost eller getost -
  • 1 - 1½ dl grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.