Jag har aldrig själv gjort crepes men det var ju jättelätt och gott. "Crepes med svamp- och lökfyllning (4 port) Ingredienser 2 dl vetemjöl4 dl mjölk4 ägg0,5 tsk salt200 g champinjoner2 gula lökar1 scharlottenlök2 dl crème fraiche1 svampbuljongtärningPersilja150 g brieost100 g riven ost Gör så här Sätt på ugnen på 200 grader
Vegetariska biffar. Tomt kylskåp, riktigt tomt, så det fick bli en storhandling i dag. Fick med mig hjälp i form av dotter, men fick muta med fika på Stålboms konditori
Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet). Hetta upp 2 msk olivolja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök i några minuter
Det här mina vänner. Det är husmanskost at it’s best. Och, precis som min pappa en gång i tiden lagade det så är det också drypandes av fett och godsaker, precis som det ska vara
Köttfri måndag = Curry bowl Vi försöker variera maten hemma så gott det går med tanke på barn och deras inte allt för varierande önskemål… Vegetariskt händer tyvärr inte så ofta som jag önskat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.