Man kan lätt tro att det enda vegetariskaalternativettill dessa är quornbullar, men det finnsfaktiskt något som både är otroligt enkelt att göra, och kan få den mest maniska köttälskaren att utbrista
Har intevarit så mycket kreativmatlagning hemma hos mig på ett tag men jag hittade ett recept på vegetariskabiffar för ett tag sedan som jag velat prova fast lite egen variant
Vihittadevegetariskabiffar hos vår favorittant, Kim som bloggar på "Tant Russins bak", och biffarna hade gjort en lång resa med flera mellanlandningarinnan dom hamnade iKims kök
Välj själv hur stark du vill ha soppan genom att anpassa mängden röd currypasta. Häromveckan blev jag bjuden på en jättegod thaisoppa och nu i veckan försökte jag återskapa den på egen hand
Idag skulle jag laga en grönsaksgratäng med köttfärs, men någon gång under matlagandet fick jag för mig att viinte hade någon färs hemma och plockade fram quorn ur frysen
Jag blev så himlainspirerad av min vän & kollega som hade testat att göra biffar med zuccini. Got inspired by my friend & colleague who had tried to make pattieswithzucchini
Salt & peppar. Blanda crème fraiche, sambal oelek, mangobitarna och fetaosten i en skål till en röra. Bred ut röran på tortillabröden och lägg på sojabitarna
Gräddstuvade vegetariska köttbullar med hasselbackspotatis, pressgurka och rårörda lingon. Det är något väldigtspeciellti att frossa hejdlöst i en grönsak som annars enbart reduceras till grunder i såser eller biffar
Receptet till den här vegetariska grytan har jag kommiti kontakt med genom kocken på en förskola i Motala där min sambo var på ett studiebesöki höstas, men det har genomgått ett antal modifieringar och anpassningarinnan det nu hamnar här i bloggen
För den som intevill vara utan köttbullar på julbordet men ändå äta vegetariskt kommer här ett recept på en vegetariskvariant som ser ut precis som köttiga bullar (om utseendet är viktigt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.