Men utan kalvfärs och istället med vegetarisk färs. Hög fin luft, solsken och ledig söndag. I kylen låg några trattisar och ropade på att få bli uppätna
Denna gång en vegetarisk variant med stekt tofu istället för fisk. Det här är egentligen ett jag-måste-tömma-kylen-recept, så som ni förstår, kan ni fylla er poké bowl med era egna favoritingredienser - men jag måste säga att mina är den perfekta kombinationen av smak, crunch och färg
– I samarbete med CocoVi – Poké bowls har väl ingen missat det senaste året. Både social medier och hälsocaféer har svämmat över av Poké bowls med färgglatt och nyttigt innehåll
Vill man ha den vegetarisk kan man byta ut laxrommen mot tångcaviar. Vi var på studentfirande i Ostvik och jag har massor med recept och foton med mig hem som ska redigeras
Pokébowl, allt gott i en liten skål. Sushiris i botten och massa smaskiga saker på toppen. Själva tillbehören är valfria och lätta att variera, sök på nätet så hittar du mängder med förslag och idéer
Jag har tidigare gjort en pokè bowl med saffransmarinerad lax, och en annan vegetarisk poké bowl med kastanjer och picklad rödlök, de recepten hittar ni genom att klicka på länkarna
Poke Bowl, kan vara en av de största matsensationerna på senare tid, restauranger och kedjor har fullständigt exploderat av alla dessa bowls i olika smaker och utföranden
Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås. Vi äter sällan vegetariskt, mer tvärtom - bara kötträtter, men dessa kommer göras om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.