Eftersom fredagens maträtt var rester (dvs tofustroganoffenåterigen, kan tipsa om att det funkade prima med pasta också) så blir torsdagens potatispaj medfetaoch soltorkade tomater inläggets sista recept
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Traditionenveckomatsedeln fortsätter ochden trettioåttonde veckomatsedeln ser ut som följer. Receptet på biffarna kommer från Tuvessonskan, sedan kokade jag bara bulgur i grönsaksbuljong- ochcitronvatten samt serverade med tacomajo (blanda ihop tacosås med majonäs, spä ut med lite yoghurt om du vill) och stänk över srirachadroppar för extra oumph i käften
Ugnskycklingen kombinerar vi med ett riktigt favoritrecept som vi tror kommer bli en hit även hos er - vegetarisk lasagne som blir kanongod och är sprängfylld med nyttigheter
Denglutenfria cannelonin är gjord av majs och kommer från Senza Glutine, ochden fyllde jag meden röra av grönkål ochfetaost, innan en smakrik tomatröra och lite mer fetaostoch grädde fick kröna skapelsen
) veckomatsedel. feta- & bladspenatmuffins, vegansk glasnudelsoppa och tikka masala med sojastrimlor. smula ned ett block feta, två pressade vitlöksklyftor, ett ägg, salt, vitpeppar och riktligt med citronsaft
Lyckades till ochmed ta lite mått på de kolsyrade linsbiffarna, så ni som efterfrågat det. Inget som helst att klaga på måste jag säga, trots att fokus var på att rensa kyl och frys
Jag bröt min vegeterianism den här kvällenoch åt fisk eftersom jag varit besviken på dyr vegosushi förut (och ska det vara nån gång ska det väl vara här, tänkte jag) men faktum är att de vegetariska bitarna var så himla goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.