En sjukt blandad resttallrik bestående av det som kylen erbjöd (några biffar från gårdagen, wakamesallad, chiaknäcke/finn crisp med färskost) innan kursen
Man kan enkelt göra goda vegetariska wraps med rostade kikärtor (som är sååå gott. ) och fylla dom med en massa god sallad så blir dom riktigt mättande också
Finhackarödlöken, den ska vara fint hackad så att den både är en grönsak ochen krydda. Ramslöksoljanochrödlöken ihop med en krämig avokado, gräddfilsås, krispiga sesamfrön och söta körsbärstomater
Hetta upp en stekpanna och stek biffarna i smör på båda sidorna så de får fin yta. Har googlat en hel del på vegetarisktoch scrollat massor av sidor men det är inte mycket som är "ååh, det där låter gott"
Skala ochfinhackaschalottenlök. Skala och skiva rödlöken tunt, gärna på mandolin. Gröp ur köttet, blanda med finhackadvitlök, olivolja, citronjuice, tahini och smaka av med salt och peppar
Denna gång valde jag lök (som blir sådär underbart söt av sig själv när den får lagas till i ugnen) och pioppinosvamp som blir jättelenoch smörig när den steks i pannan
MINST en dag i veckan ska vi äta helt vegetariskt. Det var massor med nytt och spännande i den, men jag kastade om ingredienseroch recept lite grann och gjorde min egen tolkning som vanligt
Måndag igen, och därmed självklart ett nytt vegetariskt recept. Den här gången får det bli jättegoda savoykåldolmar med fyllning av quinoa, blandad svamp, lökochvitlök, och med en härlig kryddblandning som har det talande namnet Himalayas höjder (vad den innehåller ser du på bilden)
Det finnssäkerligenglutenfria lasagneplattor att köpa också. Ugnskycklingen kombinerar vi med ett riktigt favoritrecept som vi tror kommer bli en hit även hos er - vegetarisk lasagne som blir kanongod och är sprängfylld med nyttigheter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.