Jag gjorde istället en botten med majsmjöl och kryddade soyafärs med vitlök, paprikapulver och spiskummin (det är spiskummin som är själva grejen i tacomixpåsen), det resulterade i en lite roligare och antagligen mycket nyttigare tacopaj
Strö på osten och pudra pajen med paprika och/eller chilipulver. Ingredienser Pajdeg3 dl vetemjöl150g smören nypa salt2 msk vattenFyllning1 påse vegetarisk färs från Anamma 325g1 påse tacokrydda1- 1,5 dl creme fraichePaprika och eller chilipulver150g riven ostCa 1 dl vatten1 liten gul lök1/2 röd paprikaSalt 5-10 korn nymortlad svartpeppar Några chilis för den som gillar det starkarapsolja till stekningTillbehörGräddfilTacosåsSalladNachochipsGör så här. Nagga pajbotten med en gaffel och ställ in den i kylen i 30- 60 min. Tillsätt därefter den vegetariska färsen, taco-kryddan, salt, peppar och ev chili och fräs 1-3 min under omrörning. Fyll pajskalet med grönsaks- och färsblandningen och bre på 1- 1,5 dl crème fraiche ovanpå. 1 påse vegetarisk färs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.