Vegetarisk smörgåstårta med morotslax
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 tårta, ca 25 x 35 cm, som räcker till
  • 12- 15 personer ca 40 - 48 skivor skivad franska beroende på storlek (jag använde Lidls amerikanska toastbröd och det gick åt 40 skivor)
  • 1 sats ägg-tångcaviarröra (se recept längre ner i inlägget)
  • 1 sats falsk tonfiskröra (se här)
  • 1 sats morotslax (se här)
  • 2 ½ - 3 dl vispbar grädde (jag tog mellangrädde)
  • 2 msk majonäs + ev. någon extra msk till garnering
  • ev
  • 1 msk caiviart (vegetarisk ishavsrom) (kan uteslutas)
  • 40 cm
  • Ägg-tångcaviarröra
  • 8 ägg 2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonäs
  • ½ liten hackad röd lök
  • 3 - 4 msk tångcaviar (se bild)
  • 2 msk hackad dill, färsk eller fryst
  • citronpeppar eller salt och grovmalen svartpeppar efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.