Vegetarisk sötpotatispaj med fetaost och ruccola i glutenfritt pajskal.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 2 röster

Ingredienser

  • 19 februari 2017
  • 1 pa
  • 4 1/2 dl mandelmjöl
  • 1/2 dl sesamfrön
  • 2 msk fiberhusk
  • 1/2 krm salt
  • 60 g kallt smör, tärnat
  • 1 ägg
  • 800 g sötpotatis
  • 2 gula lökar
  • 2 lagerblad 1/2 dl vispgrädde
  • 2 ägg salt, svartpeppar
  • 3 vitlöksklyftor 200 g ruccola
  • olivolja till stekning
  • 200 g fetaost
  • 2 tomater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.