Jag gjorde bland annat den här fantastiskt goda lasagnen med zucchini, ajvarochfetaost. I denna lasagnevariant ingår det ingen traditionell ostsås, utan den ersätts med en röra gjord på crème fraiche, ajvaroch riven ost, vilket gör att man slipper skrubba såsgrytan (helt perfekt för mig som tycker det är supertråkigt att diska
Smaka av med salt och peppar. Späd med mjölken, lite i taget. Ta fram en ugnssäker form och varva den vita såsen, lasagneplattorna, spenat, smulad fetaostoch tomatsås
Man kan enkelt göra goda vegetariska wraps med rostade kikärtor (som är sååå gott. Gör i ordning wrapsen genom att först bred på tzatziki och sen fylla dom med kikärtorna, sallad, gurka, tomat ochfetaost
Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet. Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör
En smakrik och frisk vegetarisk paj. Börja med lökblandningen, därefter soltorkade tomater och oliver, smula över fetaosten, strö över den rivna osten och avsluta med äggstanningen
Den här underbara såsen med morötter, champinjoner ochajvar är en enkel och billig vardagsrätt. Idag tänkte jag faktiskt ta det lite lugnt med matlagandet och istället börja att julpynta huset inför adventshelgen
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både medoch utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Varva i en ugnssäker form lasagneplattorna med grönsaksröra, riven ost, fetaost, oliver och spenat. Smaka av med salt, peppar och färsk strimlad basilika
Vegetarisk kålrotslasagne med bönor ochfetaost (ca. Idag tänkte jag bjuda på denna vegetariska lasagne som är väldigt krämig och god men utan den klassiska bechamelsåsen som jag inte tycker är speciellt god så i denna lasagne gjorde jag en krämig sås på kålrot, bönor, tomat, grädde och créme fraiche och massa gott
Jo, det fick bli den här måndagens vegetariska recept. Riktigt goda biffar, som tillsammans med färdigköpt ajvar relish och en klick smetana blev en riktig festmiddag
Denna gång tog jag i dill, spenat, rödlök och toppade medfetaost. Toppa medfetaost. December lider mot sitt slut och så även julmat och smakerna som kopplas med jul
Den glutenfria cannelonin är gjord av majs och kommer från Senza Glutine, och den fyllde jag med en röra av grönkål ochfetaost, innan en smakrik tomatröra och lite mer fetaostoch grädde fick kröna skapelsen
Detta inlägg är alltså förberett sedan innan och jag har ätit vegetariskt några gånger senaste veckorna för att ha recept att dela med mig av till er varje måndag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.